avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensia alimentara-AJUTOR!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensia alimentara-AJUTOR!

AM SI EU O CURIOZITATE!IN HOTARAREA JUDECATOREASCA PT O PENSIE ALIMENTARA SCRIE CA TREBUIE PLATIT 25% DIN VENITUL MINIM NET PE ECONOMIE.AM TOT INTREBAT IN STANGA SI IN DREAPTA,INCA NU AM REUSIT SA AFLU CE SUMA TREBUIE PLATITA!VA ROG SA MA AJUTATI!VA MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: leonora , utilizator 19:36, 7 Noiembrie 2009
din ce stiu eu venitl mediu pe economie se imparte la 4(adica 25%) . Expemplu : 1500/4=375 lei , bani pe care trebuie sa ii dea lunar copilului lunar in cont sau mandat postal. Dar e posibil sa ii vina la societatea unde lucreaza de la judecatorie o hartie de la biroul executarii civile prin care sa justifice cum s-a facut poprirea in cazul copilului . Deci angajatorul trebuie sa ii faca transferul banilor direct , si asa se evita orice conflict pentru neplata la timp.
Buna ziua.
La salariul minim brut pe tara care este de 600 lei rezulta un salariu minim net de 461 lei.
25% din 461 lei = 115,25 lei.

leonora

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii diminuate valentinasimona84 valentinasimona84 daca d-ul boc a anuntat ca nu vor scadea salariile sub 600 lei,ce se va intampla cu cei care lucreaza contractual la o primarie de comuna,si care nu au nici un ... (vezi toată discuția)
Reducere 25% asistenti personali Goguvoinicu Goguvoinicu Buna ziua! Am si eu o nelamurire legata de reducerea cu 25% a salariilor asistentilor personali platiti de primarii la cap. 68.02 : cei care primesc ... (vezi toată discuția)
Salariul minim? Gabriela Dirtu Gabriela Dirtu Sotul meu este angajatul unei firme din Ploiesti care se ocupa cu transportul de persoane. Dispecer. Luna asta cand a cerut o adeverinta de salariu a constatat ... (vezi toată discuția)