avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plati asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plati asociatie de proprietari

Din suma de 1000 lei care se poate pastra de administrator pt cheltuieli neprevazute, se pot face si plati la furnizori, cum ar fi o factura de lumina de 20 lei?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:35, 28 August 2018
Pentru plati furnizori/prestatori de servicii,asociatia detine la dispozitie fondul de rulment dimensionat pentru acoperirea intretinerii cu valoarea cea mai mare din an respectiv perioada de iarna,respectiv acum vara ar trebui sa existe fond rulment suficient sa acopere platile curente
Pentru situatii de urgenta pentru ca asociatia de proprietari sa nu se inregistreze cu intarzieri,debite,penalitati in relatiile cu furnizorii se poate acoperii c/v factura din fondul la indemana administratorului,urmand ca acest fond sa fie refacut

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se plateste din fondul de rulment? smadoiumihaela smadoiumihaela BunA ziua! Am platit fondul de rulment cerut de administrator, iar acum, avand restante la intretinere, l-am rugat sa ia banii din fond, dar a refuzat sub ... (vezi toată discuția)
Plata intretinerii ionmuresan995 ionmuresan995 Buna ziua ,va rog frumos sa mi spuneti daca se poate plati intretinerea din fondul de rulment ,care sa adunat in decursul a mai multi ani .Va multumesc . (vezi toată discuția)
Fondul de rulment, fondul de reparatii si penalizarile elenadove elenadove buna ziua, am o probelma in ceea ce priveste acest fond;am citit undeva ca nu mai este obligatoriu;ma puteti ajuta cu art din lege unde spune acest ... (vezi toată discuția)