avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Studiul dosarului penal - interesant !
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Studiul dosarului penal - interesant !

Si daca partea vatamata este avocat! Isi poate taia delegatie in calitate de avocat si parte vatamata , si poate studia dosarul indiferent unde se afla acesta la acel moment ?!?:(
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:57, 7 Noiembrie 2009
Daca este avocat poate sa se reprezinte singur si sa intocmeasca orice act necesar in vederea apararii sale,poate studia dosarul oricand considera ca este necesar sau poate sa ceara sa ii fie comunicata orice schimbare intervenita in dosar.
Il studiaza in calitate de parte vatamata.Nu are nevoie de delegatie!
Daca partea vatamata este avocat nu isi poate rupe delegatii pentru ca nu se poate reprezenta sau asista singur.
In plus,delegatiile se elibereaza pe baza de bani,nu asa, din pura distractie.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traficul de persoane dodonica dodonica Intr-un dosar DIICOT, trafic de persoane, proxenetism, si art 323 :( sa inceput cercetarea penala din anul 2003. In tot acest timp lucratori de politie ... (vezi toată discuția)
Avocat asista atat martor cat si invinuit Blasim Blasim Am auzit o mica speta si m-am gandit sa o discut aici, pentru ca sincer eu personal nu am gasit un raspuns.. Deci, un avocat reprezinta pe martorul L. Dar ... (vezi toată discuția)
Delegatie avocat fara contract ContSters257745 ContSters257745 Buna ziua! Am vazut un dosar penal inaintat catre instanta in care partea vatamata a facut plangerea si a fost asistata pe parcursul cercetarilor de catre un ... (vezi toată discuția)