avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... BO semnat de catre o persoana care nu avea dreptul
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

BO semnat de catre o persoana care nu avea dreptul

Buna ziua,

Am vadut marfa la o societate X si aceasta ne-a dat BO.
Saptamana trecuta a fost refuzat fiind semnat de catre o persoana care nu avea dreptul. Am investit BO si il voi executa daca nu dispare firma si administratorul.

O societatea nu ar trebui sa aiba evidenta BO pe care le are date?
Pot sa ma indrept impotriva administratorului?
Alte solutii aveti?

Multumesc anticipat,
Cel mai recent răspuns: Andreea.B , utilizator 23:51, 9 Noiembrie 2009
Andreea.B a scris:

Buna ziua,

Am vadut marfa la o societate X si aceasta ne-a dat BO.
Saptamana trecuta a fost refuzat fiind semnat de catre o persoana care nu avea dreptul. Am investit BO si il voi executa daca nu dispare firma si administratorul.

O societatea nu ar trebui sa aiba evidenta BO pe care le are date?
Pot sa ma indrept impotriva administratorului?
Alte solutii aveti?

Multumesc anticipat,

Asa cum ai spus si tu il poti executa silit, daca ti-a fist admisa cererea de investire cu formula executorie si vezi ce se intampla, ca pentru inselaciune, e foarte probabil sa obtina NUP.
Dar o societate nu ar trebui sa tine evidenta BO pe care le are si daca pierde un BO sa declare pierderea?

Mie mi se pare ca au dat BO cu rea credinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare debit ioanvasiliu ioanvasiliu anul trecut am dat marfa la o soc. com. si mi-a dat b.o. inainte de data scadenta biletului m-a sunat debitorul si m-a rugat sa nu bag b.o. in banca ca imi da ... (vezi toată discuția)
Debitor insolvabil mony mony Mai am vreo sansa sa-mi recuperez banii de la un SRL de la care am Bilete la Ordin neavalizate , respinse de banci (nu are lichiditati), nu are patrimoniu si ... (vezi toată discuția)
Poate fi executat doar unul din 2 administratori???? dani76 dani76 buna ziua ! cum pot rezolva urmatoarea problema? eu impreuna cu o alta persoana suntem administratori 50%-50% la o firma(SRL) . asociatul meu, in timp ce eu ... (vezi toată discuția)