Părinții mei au vândut sorii mele ,fără ştinţa mea,acum 6 ani,apartamentul proprietate personală a acestora,printr-un act de vânzare -cumpărare cu drept de abitaţie.Care este baza legala prin care parinţii mei au putut face un astfel de act?Cum poate fi reparată ,după mine ,această nedreptate?
Pentru ca in dreptul nostru nu exista posibilitatea de dezmostenire directa se recurge la instrrainarea bunurilor ca modalitate dezmostenire indirecta. Trebuie sa dovediti ca instrainarea a fost facuta in frauda intereslor dv. cu orice mijloc de proba si sa atacatai pentru constarea nulitatii absolute actul incheiat
fiecare are dreptul sa instraineze bunul privat cui doreste si cand doreste.Nu vad care este nedreptatea facuta...:-/ daca ei asa au dorit si asa au considerat corect, asa au procedat.Nu aveti nici o cale legala de atac si nu va puteti opune in nici un fel.Imi cer scuze, am gresit... singurul fel in care puteti sa va opuneti este verbal...;)
s-ar putea ca pretul sa fie fictiv, parintii poate au avut probleme mintale mai ales daca sunt de o varsta apreciabila, insa eu stiu un caz in Belgia in 1990, unde regele a fost declat de autoritati iresponsabil ca sa poate fi adoptata o lege pt. intreruperea voluntara a sarcini, fiindca regele nu voia sa sanctioneze legea respectiva, alta solutie nu era , iata ce se poate face cu cineva care nu era prea in varsta,
de ce ati asteptat 6 ani ,sau nu ati avut cunostinta de act numai acum , angajati un avocat si vedeti exact ce fel de act au incheiat,
Contractul de vânzare -cumpărare al apartamentului ,cu drept de abitație, are trecuta valoarea de 450 mil. lei (2003) .Mama mea a declarat ca nu a primit nici un ban pe apartament de la sora mea.Apartamentul valorează cca.82000Euro.Părinții mei și sora mea au ascuns foarte bine acest lucru .Un membru din comitetul asociației de proprietari al blocului unde locuiesc părintii,supărat de comportamentul mamei mele, mi-a spus ca apartamentul este pe numele sorei mele.Mama ar dori sa îndrepte greșeala (???),nu știe cum (tata are 80 ani și este paralizat la pat),iar sora declara ca nu are bani .
pai nu are cum sa fie valabil contractul de vanzare cumparare daca nu i-a platit pretul, trebuie vazut daca nu cumva este alt ,contract intretinere,..,
daca esti din Baia Mare eu pot sa-mi arunc o privire peste act ,dar nu sunt Avocat ca sa fac demersuri in instanta , imi pare rau pt. ceea ce s-a intamplat
Donatia
angeladiana
Buna ziua.poveste incepe asa..acum 6 ani parintii sotului meu i-au dat lui apartamentul in care locuim sub forma de donatie(sotul meu are 3 frati).intrbarea ... (vezi toată discuția)