avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Actualizare act constitutiv
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Actualizare act constitutiv

Buna ziua,

Doresc sa adaug un asociat in cadrul SRL-D-ului infiintat prin majorarea capitalului social. De asemenea, doresc adaugarea unor activitati. Am redactat o decizie in acest sens, decizie care contine ambele modificari (este ok?).

Intrebarea mea privind actul constitutiv este daca trebuie mentionat ca este "act constitutiv actualizat" si daca trebuie pastrata EXACT forma actului constitutiv initial? (cel initial avea doua pagini, era foarte sumar - a fost surprinsa contabila ca mi-a fost acceptat - acum am gasit o varianta mai detaliata)

Va multumesc,
Bogdan
Cea mai convenabila forma de adaugare a unui asociat prin majorare cap.social este prin cooptare . Decizia trebuie sa contina cele 2 modificari . Actul constitutiv trebuie sa contina in titlu "actualizat", si nu trebuie sa respecte forma celui initial . Va recomand modelele editabile care se gasesc pe site-ul ONRC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cooptare asociat si majorare capital aport asociat ramonagrig ramonagrig Cooptare asociat si majorare capital cu aport asociat pe care vreau sa il trec si administrator. Buna ziua, Am un SRL din 2016, cu asociat unic- ... (vezi toată discuția)
Srl Eliza14 Eliza14 Asociat unic, vreau sa cooptez un asociat (sotia) si sa modific obiectul principal de activitate. Pot face aceasta procedura prin majorarea de capital si nu ... (vezi toată discuția)
Majorare capital social nik2016 nik2016 Buna ziua, In cazul meu,va rog ajutati ma. Capital social detinut de un asociat 200 lei Cooptarea unui nou asociat cu 50 lei. Cum se completeaza ... (vezi toată discuția)