Doresc sa adaug un asociat in cadrul SRL-D-ului infiintat prin majorarea capitalului social. De asemenea, doresc adaugarea unor activitati. Am redactat o decizie in acest sens, decizie care contine ambele modificari (este ok?).
Intrebarea mea privind actul constitutiv este daca trebuie mentionat ca este "act constitutiv actualizat" si daca trebuie pastrata EXACT forma actului constitutiv initial? (cel initial avea doua pagini, era foarte sumar - a fost surprinsa contabila ca mi-a fost acceptat - acum am gasit o varianta mai detaliata)
Cea mai convenabila forma de adaugare a unui asociat prin majorare cap.social este prin cooptare . Decizia trebuie sa contina cele 2 modificari . Actul constitutiv trebuie sa contina in titlu "actualizat", si nu trebuie sa respecte forma celui initial . Va recomand modelele editabile care se gasesc pe site-ul ONRC.
Srl
Eliza14
Asociat unic, vreau sa cooptez un asociat (sotia) si sa modific obiectul principal de activitate. Pot face aceasta procedura prin majorarea de capital si nu ... (vezi toată discuția)