avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Transfer auto de pe o firma pe alta
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Transfer auto de pe o firma pe alta

Care ar fi valoarea minima trecuta in contabilitate pt a transfera un autocamion de pe o firma pe alta?
Ultima modificare: Marți, 28 August 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: MADYTA , utilizator 08:57, 30 August 2018
Buna ziua,

Trebuie sa aveti in vedere valoarea de piata a autocamionului .In estimarea valorii de piata trebuie sa tineti cont de valoarea existenta acum ptr un autocamion marca similara, cu km la bord identici de ex..

MADYTA a scris:

Care ar fi valoarea minima trecuta in contabilitate pt a transfera un autocamion de pe o firma pe alta?

Multumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire dauna totala rca costy19762000 costy19762000 Buna ziua In data de 12.01.2016 am fost lovit la o intersectie semaforizata de catre un cetatean. Am fost la politie, am primit asigurarea RCA de la masina ... (vezi toată discuția)
Stabilire valoare autoturism Ion53 Ion53 Buna ziua. Sunt pe cale sa intru intr-un proces cu o firma de asigurari.Autoturismul meu, a fost avariat din vina altei persoane,astfel eu am apelat la ... (vezi toată discuția)
Punere pe piata produse monik monik buna ziua, am si eu o intrebare dc imi permiteti: pt ca un produs sa fie lansat si pus pe piata e nevoie ca numele lui sa fie protejat printr-o marca ? daca nu ... (vezi toată discuția)