avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... COTA PARTE COPIL LA MOSTENIREA MAMEI
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

COTA PARTE COPIL LA MOSTENIREA MAMEI

As dori sa stiu daca in siuatia in care mama sotului meu care este divortata de mult timp, fostul sot fiind decedat din 2006, ea mai avand un baiat pe langa sotul meu , a primit mostenire de la parintii ei (bunicii sotului si fratelui lui) sotul meu are dreptul la ceva din mostenirea mamei sale sau mama lui poate sa instraineze oricarei persoane prin orice fel de forma a documentelor fara ca el sa stie ?
Aceasta nu este in relatii deloc bune cu sotul meu (practic cu copilul ei) favorizandu l intotdeauna pe celalalt fiu (fratele sotului)
Ea la randul ei mai are un frate iar mostenirea este de la mama lor (bunica sotului), care traieste, tatal soacrei si fratelui ei (bunicul sotului) fiind decedat
Cel mai recent răspuns: MADYTA , utilizator 08:58, 30 August 2018
Cat timp soacra este in viata, poate dispune de imobilul respectiv, dupa cum doreste.

raluk0207 a scris:

Cat timp soacra este in viata, poate dispune de imobilul respectiv, dupa cum doreste.

Multumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi mostenire geta2005 geta2005 Soțul meu ,fiu unic a decedat înaintea mamei lui eu nora am dreptul la mostenire , casa si terenul soacrei mele ? Mentionez ca nu am avut copii cu soțul meu. (vezi toată discuția)
Acte casa stefanescu alina stefanescu alina buna ziua mama soacrei mele detine o casa la tara, care a apartinut ei si sotului . au avut doi copii, un baiat si pe soacra mea. tatal soacrei si fratele au ... (vezi toată discuția)
Mostenire nepoti maia1981 maia1981 Buna ziua ! Soacra mea a decedat in urma cu trei luni. Au ramas in urma 5 copii. Bunica ( mama soacrei ), este in viata si de curand a ... (vezi toată discuția)