avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Tatăl meu mă agresează verbal, uneori și fizic, ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Tatăl meu mă agresează verbal, uneori și fizic, mă amenință cu moartea iar când are chef mă dă afară din casă. Aș vrea să știu ce să fac ca să schimb situația

Buna ziua.
Am si eu cateva intrebari legate de o problema in familie. Am 20 de ani si de 3 ani de zile tatal meu ma tot agreseaza verbal, au fost dati cand m a agresat si fizic. Parintii mei nu sunt divortati, apartamentul in care locuiesc este pe numele lui, dar toate cheltuielile sunt pe umerii mamei mele, ea lucrand in strainatate. El are probleme cu alcoolul, devine violent, ma ameninta cu moartea si cand are chef ma da afara din casa.. Am facut si o plangere la politie dar mai mult de o amenda de 200 de lei, nu i au dat. As vrea sa stiu ce sa fac ca sa schimb situatia, cum ar putea fi sanctionat si ce ar trebui sa fac sa aibe pedeapsa pe care o merita.
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 30 August 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: route , utilizator 17:27, 18 Noiembrie 2018
Inca un link cu solutii si alte sfaturi [ link extern ] /
Ultima modificare: Duminică, 18 Noiembrie 2018
route, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am 16 ani și doresc să plec de acasă din pricina părinților Porima Anamaria Porima Anamaria Bună seara , am 16 și doresc să plec de acasă. De 6 ani încoace tata consumă mult alcool. În fiecare zi și noapte face scandal , certuri , adresează ... (vezi toată discuția)
Evacuarea silita a unuia din parinti Razvan_Paraschiv Razvan_Paraschiv Buna seara. E Vinerea Mare si mi-e si mie greu sa cred ca va scriu urmatoarele: Tatal meu este un alcoolic incurabil si deseori devine agresiv cand bea. De ... (vezi toată discuția)
Crescut de altii decat parintii zmkalasnikov zmkalasnikov Buna sa incep cu inceputul, la varsta de 8 ani ai mei s-au despartit, iar mama fiind constransa si santajata de parintii tatalui meu,a renuntat la mn. Am fost ... (vezi toată discuția)