avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu de odihna inainte de cel de maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu de odihna inainte de cel de maternitate

buna ziua eu am nascut un baietel pe 10 august si as vrea sa mi iau concediu de odihna toata luna lui august si dr de fam sa mi dea concediu medical acela de maternitate de la 1 septembrie pana la sfarsitul lunii septembrie. si dupa sa depun dosarul de indmnizatie crestere copil.o domna de la indemnizatii mi a spus ca nu se poate ca eu in data nasterii copilului trebuie sa fiu in concediu de maternitate nu in cel de odihna .imi afecteaza acest lucru doaarul de indemnizatie o sa mi l respinga
Ultima modificare: Marți, 28 August 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: aurelia florentina , utilizator 10:13, 29 August 2018
Nu exista niciun text de lege care sa va interzica sa va luati concediu de odihna inainte de concediul de maternitate.
multumesc frumos pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere copil si prenatalul Piccolina83 Piccolina83 Buna ziua, as vrea sa stiu cum se face calculul pt indemnizatia de crestere copil, cu noua lege, in conditiile in care as intra in concediu de risc sarcina ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal si indemnizatia de crestere a copilului Alexandra-Ioana Alexandra-Ioana Buna ziua, sunt profesor in invatamantul prescolar si sunt insarcinata in 8 luni. Momentan sunt in concediu legal si incepand cu 1 septembrie as vrea sa imi ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil carmenleru carmenleru Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca pot beneicia de indemnizatie pentru cresterea copilului in urmatoarele conditii: - fac un an de zile la munca in luna ... (vezi toată discuția)