avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plasament
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plasament

Daca un coplil aflat in masura de plasament a implinit 18 ani si isi continua studiile la zi la o facultate, masura de plasament se prelungeste la acelasi asistent maternal, acesta avand acelasi salariu?
Cel mai recent răspuns: DamJess , utilizator 07:32, 25 Septembrie 2024
Buna ziua! Am o fata in plasament iar anul ce vine face 18 ani,vrea sa-si continue studiile dar sa se si casatoreasca,va pleca de la mine anul ce vine,ea mai are dreptul de alocatia aceea pana la varsta de 26 de ani?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua an si eu o sora in tutela este eleva în clasa a zecea ... Bucsa oana Bucsa oana Buna ziua an si eu O sora in tutela este eleva an class a zecea si vreau si eu sa stiu daca I se da O imndizatie pe luna de 2500 de lei pana la varsta de 26 ... (vezi toată discuția)
Alocatie plasament VeronicaSt VeronicaSt Buna dimineata, Pentru copiii aflati in plasament care au implinit varsta de 18 ani, si au grad de handicap care este alocatia de plasament 600 lei sau 900 ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de măsură socială chiar daca îmi propun sa continui studiile doctorale? ionelmunteanu93 ionelmunteanu93 Bună ziua! Mă numesc Ionel Munteanu și sunt actual student in anul II la master în București. De asemenea, până acum am beneficiat de o măsură de ... (vezi toată discuția)