avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua an si eu O sora in tutela este eleva în ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua an si eu O sora in tutela este eleva în clasa a zecea ...

Buna ziua an si eu O sora in tutela este eleva an class a zecea si vreau si eu sa stiu daca I se da O imndizatie pe luna de 2500 de lei pana la varsta de 26 de ani a inplinit 18 ani
Ultima modificare: Joi, 26 Octombrie 2023
Bucsa oana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:03, 27 Octombrie 2023
Alocația se acordă și după împlinirea de către copil a vârstei de 18 ani, numai în cazul plasamentului, dacă această măsură se continuă și după această dată, conform prevederilor art. 55 alin. (2) și (3) din Legea nr. 272/2004, republicată, cu modificările și completările ulterioare, după cum urmează:
a) pe toată durata continuării studiilor, dacă tânărul care a împlinit vârsta de 18 ani își continuă studiile, o singură dată, în fiecare formă de învățământ de zi, dar fără a depăși vârsta de 26 de ani;
b) pe o perioadă de până la 2 ani, în care tânărul poate solicita continuarea măsurii de plasament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plasament Madalina RAICU Madalina RAICU Daca un coplil aflat in masura de plasament a implinit 18 ani si isi continua studiile la zi la o facultate, masura de plasament se prelungeste la acelasi ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de măsură socială chiar daca îmi propun sa continui studiile doctorale? ionelmunteanu93 ionelmunteanu93 Bună ziua! Mă numesc Ionel Munteanu și sunt actual student in anul II la master în București. De asemenea, până acum am beneficiat de o măsură de ... (vezi toată discuția)
Partajul deea85 deea85 in cazul unui partaj copii care sunt majori primesc o cota parte din valoarea imobilului? (vezi toată discuția)