avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Munca in folosul comunitatii - Imposibilitatea de a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Munca in folosul comunitatii - Imposibilitatea de a presta orele.

Am fost condamnat la inchisoare sub supraveghere si 180 de ore in folosul comunitatii, nu am reusit prin serviciul de probatiune sa gasesc o unitate care sa fie deschisa in weekend toate au program de luni pana vineri 10:00 - 16:00, Eu lucrez de luni pana vineri cu program 09:00 - 18:00, am reusit sa merg de cateva ori prin concediu, insa acum imi este foarte greu si risc sa fiu dat afara. Ce pot sa fac? Concediu fara plata nu este posibil.
Cel mai recent răspuns: maryovasile231@gmail.co. , utilizator 06:44, 4 Aprilie 2024
Mergeti la serviciul de probatiune si expuneti in scris problema, precizati exact ce ati spus si aici, anume ca lucrati si ca aveti programul de lucru de L-V, ora 9-18. Mentionati ca doriti sa lucrati in week-end in folosul comunitatii, sau daca e posibil ca cele 180 de ore in folosul comunitatii sa il platiti in loc sa munciti. Cei de la serviciul de probatiune vor vedea o solutie.
Am intrebat daca pot sa platesc orele si au zis ca nu este posibil.

_Alin_ a scris:

Mergeti la serviciul de probatiune si expuneti in scris problema, precizati exact ce ati spus si aici, anume ca lucrati si ca aveti programul de lucru de L-V, ora 9-18. Mentionati ca doriti sa lucrati in week-end in folosul comunitatii, sau daca e posibil ca cele 180 de ore in folosul comunitatii sa il platiti in loc sa munciti. Cei de la serviciul de probatiune vor vedea o solutie.

Am sa depun an folosul comunității 240 de ore din care am prestat 180 de ore mai am 80 si nu stiu cum sa le fac doarece au program de luni pana vineri numai de dimineata si nu ma pot prezenta de ore ce am si o fetita de 6 ani an custodia mea si nu mai am concediu l-am folosit maxim să pot presta orele .daca nu reusesc sa le termin aceste ore cat ma poate amâna? VA ROG SA MA INFORMATI VA MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Week-end = rog definitie eusunt01 eusunt01 Buna, In urma unui proces am primit custodia comuna asupra copilului meu cu drept de vizita din partea tatalui in primul, al treilea si al cincilea ... (vezi toată discuția)
Exercitarea autoritatii parintesti exclusiv de catre mama Ramona Manea 27 Ramona Manea 27 Se poate ca un parinte sa aiba drept la vizita in fiecare weekend ? Am cerut exercitarea autoritatii parintesti exclusiv de catre mine si modificarea ... (vezi toată discuția)
Plata ore suplimentare, weekend, sarbatori legale buna ziua, ... cristinast cristinast plata ore suplimentare, weekend, sarbatori legale buna ziua, in luna noiembrie , care are 160 de ore lucratoare, un salariat a lucrat in total 180 de ore, ... (vezi toată discuția)