avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Week-end = rog definitie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Week-end = rog definitie

Buna,
In urma unui proces am primit custodia comuna asupra copilului meu cu drept de vizita din partea tatalui in primul, al treilea si al cincilea week-end.
Problema mea este acest week-end ce cuprinde datele 29.11. 30.11 ai 01.12.2019.
Se poate considera acest week-end ca fiind al cincilea sau nu in conditiile in care duminica nu e o zi ce sa tina de noiembrie?
Mai mult, respectivul individ spune ca ar fi dreptul lui sa tina copilul inclusiv in 01.12.2019 pentru ca el considera ca 01 e primul week-end din luna decembrie.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:50, 27 Noiembrie 2019
Cereţi lămurirea dispozitivului sentinţei de la instanţa care a pronunţat acest program. Este o simplă cerere adresată judecătoriei, nu plătiţi taxă de timbru şi nu există limită de timp ca să cereţi lămurirea.
Duă părerea mea, ziua de 1 decembrie nu face parte din primul weekend a lunii decembrie, fiindcă având program de vineri până duminică, primul weekend este din 06. dec. până în 8 decembrie.
si o sa va lamureasca peste vreo 2 luni..
Oricum, trebuie lamurita, ca numai in martie luna are 5 week-end-uri
De data asta, ca tine copilul o zi in plus sau in minus, nu e de facut caz din asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program vizita minor cameliaah cameliaah Buna ziua! Vin cu rugamintea de a-mi impartasi interpretarea dumneavoastra juridica a urmatorului program de vizita: Primul si al treilea week-end al fiecarei ... (vezi toată discuția)
Program vizita xyz123 xyz123 Am obtinut in instanta, dreptul de a lua copilul in al doilea si al patrulea week-end de vineri pana duminica din fiecare luna. Avand in vedere ca in luna ... (vezi toată discuția)
Vreau sa stau mai mult timp cu baietelul meu sandu1 sandu1 Buna ziua! Am mai scris si ....voi mai scrie! Vreau sa imi petrec mai mult timp cu copilul meu. Simt ca si el doreste acelasi lucru. Am o cunostinta care ... (vezi toată discuția)