Buna,
In urma unui proces am primit custodia comuna asupra copilului meu cu drept de vizita din partea tatalui in primul, al treilea si al cincilea week-end.
Problema mea este acest week-end ce cuprinde datele 29.11. 30.11 ai 01.12.2019.
Se poate considera acest week-end ca fiind al cincilea sau nu in conditiile in care duminica nu e o zi ce sa tina de noiembrie?
Mai mult, respectivul individ spune ca ar fi dreptul lui sa tina copilul inclusiv in 01.12.2019 pentru ca el considera ca 01 e primul week-end din luna decembrie.
Cereţi lămurirea dispozitivului sentinţei de la instanţa care a pronunţat acest program. Este o simplă cerere adresată judecătoriei, nu plătiţi taxă de timbru şi nu există limită de timp ca să cereţi lămurirea.
Duă părerea mea, ziua de 1 decembrie nu face parte din primul weekend a lunii decembrie, fiindcă având program de vineri până duminică, primul weekend este din 06. dec. până în 8 decembrie.
si o sa va lamureasca peste vreo 2 luni..
Oricum, trebuie lamurita, ca numai in martie luna are 5 week-end-uri
De data asta, ca tine copilul o zi in plus sau in minus, nu e de facut caz din asta.
Program vizita
xyz123
Am obtinut in instanta, dreptul de a lua copilul in al doilea si al patrulea week-end de vineri pana duminica din fiecare luna. Avand in vedere ca in luna ... (vezi toată discuția)