avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Hotarare ICSJ irevocabila - data ramanerii definitive ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Hotarare ICSJ irevocabila - data ramanerii definitive si irevocabile

Servus,

Un bun imobil (apartament),obtinut printr-o hotarare a ICSJ care se incheie cu "Irevocabila. Pronuntata in sedinta publica, astazi ZZ.LL.AAAA, se considera a fi dobandit cu aceeasta data sau cu data la care a fost eliberata hotararea ? Conteaza desigur la calculul impozitului catre stat daca au trecut mai putin sau mai mult de 3 ani...

V
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 09:37, 9 Noiembrie 2009
Se considera dobindit de la data poronuntarii hotaririi irevocabile
De la comunicarea hotararii judecatoresti irevocabile, cu o conditie: partea adversa sa nu formuleze cereri in celelalte cai extraordinare de atac in civil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces castigat - care sunt etapele urmatoare? elfulina elfulina Buna ziua, am castigat un proces pe dreptul muncii, unde instanta a decis ca fostul angajator sa imi plateasca salariile \"majorate, indexate şi ... (vezi toată discuția)
Cai de atac ioanandrei ioanandrei Va rog mult sa-mi spuneti : daca intr-un proces( cauza evaluabila in bani , bun imobil evalut peste 100.000,0 ron) , unde prima instanta ,care a judecat ... (vezi toată discuția)
Contract vinzare cumparare legea 112 anulat ContSters59529 ContSters59529 Dupa 13 ani de procese, Curtea de apel a hotarit anularea contractului de vinzare cumparare [b](decizia este definitiva si irevocabila) [/b]dintre falsul ... (vezi toată discuția)