avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dosarul nu apare pe portal
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dosarul nu apare pe portal

Astazi am avut termenul de divort la judecatorie/tribunal. Inca de cand s-a initiat procesul in luna mai, nu am putut gasi dosarul pe portal. Am incercat cautare dupa numar de dosar, numele partilor sau obiect. Niciun rezultat. Astazi instanta a decis desfacerea casatoriei prin acord, urmeaza de acum sa asteptam hotararea in scris. Din nou, am incercat sa caut dosarul dar nimic. Este posibil sa nu existe pe portal? Multumesc.
Este vorba evident despre o eroare sunt situatii cand nu apare dupa nr,numele partilor pot sa fie inregistrate gresit etc.

Deci este posibil sa nu existe deloc? Sau este doar inregistrat sub un nume sau numar gresit?

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Este vorba evident despre o eroare sunt situatii cand nu apare dupa nr,numele partilor pot sa fie inregistrate gresit etc.

Exista instante unde nu publica pe portal anumite procese.
La ce instanta este procesul?

Botoşani. Alte procese de divort am vazut ca sunt publicate.
CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Exista instante unde nu publica pe portal anumite procese.
La ce instanta este procesul?

Nu conteaza atat timp cat ati avut termen,deci dosarul exista fizic,a ramas in pronuntare inteleg.Faptul ca nu este inregistrat pe portal nu va prejudiciaza in nici un fel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minor in instanta anabianca5 anabianca5 Buna Am cateva intrebari legate de un divort in instanta de comun acord ce implica si un minor 1. Cat dureaza ca dosarul sa fie inregistrat si sa aparata pe ... (vezi toată discuția)
Citatie judecata larisaa larisaa este posibil ca timp de 3 luni dupa ce sa depus dosarul de judecata sa nu primesc citatie? firma la care am lucrat nu mi-a pltit salariul, iar o persoana s-a ... (vezi toată discuția)
Divort-retragerea cererii fortata-adevarat sau fals arikane.c arikane.c Ajutati-ma va rog sa inteleg urmatoarea poveste: \"Ea\"inainteaza divortul. Prima infatisare trebuia sa fie in iunie 2011, si urma sa fie reprezentata doar de ... (vezi toată discuția)