avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Valabilitate taxa eliberare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Valabilitate taxa eliberare permis

Buna ziua,

In urma cu 2 ani am urmat cursurile unei scoli de soferi pe care nu am reusit sa o finalizez din diverse motive. Intre timp am reusit sa ma re-inscriu si voiam sa stiu daca acea chitanta mai este valabila si o pot folosi sau va trebui sa o replatesc?
Cel mai recent răspuns: Cornel_Pop_89 , utilizator 16:33, 3 Septembrie 2018
Revin cu intrebarea de mai sus!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto Truse Pastorel Truse Pastorel am o masina la care sa platit taxa auto in 2008. si vreau sa o inscriu anul asta. trebuie sa platesc iar taxa auto sau ramane valabila cea din 2008? Va ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere. dragos_mihai0256 dragos_mihai0256 Buna ziua! Asa cum am scris in alt topic, in ianuarie 2019 am avut un accident rutier in urma caruia am ajuns la spital. Mi au suspendat permisul de conducere ... (vezi toată discuția)
Scoala de soferi nixmini nixmini Buna ziua. As dori sa stiu daca o scoala de soferi poate sa imi interzica sa ma inscriu la o alta. Mentionez ca m-am apucat de scoala de soferi in urma cu ... (vezi toată discuția)