avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cand ma pot pensiona anticipat ?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cand ma pot pensiona anticipat ?

Buna ziua ! Am o intrebare pt fratele meu care este nascut in 20.04.1958.A lucrat 1 an in grupa 1 de munca ,31 ani si 28 zile fara grupa,2ani si 6 luni {cumulat } de somaj . Are adeverinta pt grupa 1 ,suta la suta .Acestea fiind conditiile va rog sa-mi spuneti cand poate iesi la pensie anticipata .Va multumesc pt amabilitate.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 17:30, 29 August 2018
Pentru pensie anticipată parțială trebuie să îndeplinească conditia de stagiu complet (35 ani) fără stagiul asimilat (armata, cursuri universitare de zi, pensie de invaliditate).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata ciubotarudan ciubotarudan Cand m-as putea pensiona anticipat sau patrial anticipat , avand urmatoarele date : sex masculin , nascut 20.06.1954 , 18 ani si 6 luni CIM ( din care 13 ... (vezi toată discuția)
Pensie silviu123 silviu123 sunt născut în 8 ianuarie 1958,am o vechime de 31 ani și 9 luni+armata ,din care 8 ani in grupa 2.Cand as putea ieși la pensie? (vezi toată discuția)
Pensie anticipata codrutz2007 codrutz2007 Buna seara ,am 31 ani de munca cotizati ( imi mai trebuiesc inca 4 ani sa fac 35 ani cotizati ) din care am lucrat 2 ani grupa 1 si 16 ani grupa 2 fara armata ... (vezi toată discuția)