avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensia alimentară si alocatie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensia alimentară si alocatie

Buna ziua! Tatal copilului meu nu imi plateste pensia alimentară si nu imi trimite alocatia lunară a copilului,ce pot face? Menționez ca suntem divorțati ,eu am câștigat custodia exclusiva a copilului s.a stabilit pensia alimentară lunara pe care el nu o plateste iar in legatura cu alocația este pe numele lui si continua sa vina la domiciliul tatalui.
Cel mai recent răspuns: Ionita Cristina Avocat , Avocat 10:06, 30 August 2018
Mergeti cu sentinta la autoritate pentru a efectua formalitatile in vederea incasarii alocatiei. Daca nu, se rezolva in instanta.

Cu sentinta mergeti la un executor judecatoresc in vederea punerii in executare pentru a vi se plati pensia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort, cu copil minor bsimonaioana bsimonaioana Buna ziua, Luni pe data de 27.07. am vazut pe site ul Judecătoriei de care apartin, pronunțarea dnei judecătoare in cazul unui divort cu minori. As ... (vezi toată discuția)
Obtinerea custodiei minorului de catre mama, care recunoaste adulterul avut loc in timpul separarii in fapt Anonimus00 Anonimus00 Buna ziua! Sunt casatorita de 12 ani, casatorie din care au rezultat 2 minori, primul fiind recunoscut de catre tata, al doilea fiind motivul intentarii de ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața. sunt divorțată de 6 ani și am custodie comuna ... Andreea198912 Andreea198912 Bună dimineața. Sunt divorțată de 6 ani și am custodie comuna cu fostul soț, domiciliul copilului fiind la mine. În sentinta de divorț scrie ca pensia ... (vezi toată discuția)