avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Doresc sa revin la munca din concediu creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Doresc sa revin la munca din concediu creștere copil

Doresc sa revin la locul de munca mai devreme de 2 ani pentru a beneficia de stimulentul de inserție. Lucrând în vânzări automat cineva m a înlocuit. Acum mi s a spus ca nu pot veni mai devreme de 2 ani pentru ca cine m a înlocuit nu poate pleca mai devreme
Sau dacă vreau neapărat sa ma întorc cu 2 luni o sa ma dea pe alt post. Întrebarea mea este: cel care m a înlocuit poate sa plece mai devreme dacă eu ma întorc ? Ce lege trebuie sa citesc?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:16, 30 August 2018
Cel care v-a inlocuit are contract pe durata nedeterminata sau determinata ?
Nedeterminat.... Unde este specificat ca ma înlocuiește pana în aprilie(cică) .
Ultima modificare: Joi, 30 August 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Dacă este pe nedeterminata nu are cum sa fie pana în aprilie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract pe perioada determinata dupa intoarcerea din cic Cristina0Fl Cristina0Fl Sunt in concediu pentru cresterea copilului si urmeaza sa ma intorc la munca in luna mai, cu 60 de zile inainte ca baietelul meu sa implineasca varsta de 2 ... (vezi toată discuția)
Dupa concediul de crestere copil ionutsav ionutsav Am nascut anul trecut pe 16.04.2015 si am optat pt CCC pana la 2 ani. Vreau sa ma intorc la munca mai devreme pt a beneficia de stimulentul de insertie. Normal ... (vezi toată discuția)
Supliment inserție paduflori paduflori Buna seara. Am următoarea situatie: urmeaza sa angajez o persoană care revine în câmpul muncii din concediu se creștere copil. Pentru început, primele 3 ... (vezi toată discuția)