avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca un recurs s-a incheiat din cauza perimarii mai ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca un recurs s-a incheiat din cauza perimarii mai exista cai de atac?

Sunt reclamant intr-un proces de recurs.Avocatul a facut recurs iar mie mi-a spus ca nu a fost aprobat (ii dadusem si 2 500 lei pt recurs taxa de timbru dar a zis ca judecatorul a considerat ca nu e motivat recursul).De curand am aflat ca recursul fusese aprobat dar noi nu ne-am prezentat si a ajuns la perimare.Ce ma fac?Mi se va da vreo cale de atac (recurs) in sentinta sau se termina totul si eu nu voi putea sa atac sentinta la Curtea de Apel Bucuresti?
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 09:41, 9 Noiembrie 2009
Perimarea inseamna lasarea dosarului in nelucrare mai mult de 1 an iar hotarirea nu este susceptibila de cai de atac.
Nu mai este nicio cale extraordinara de atac!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Resingere actiune kamy_dani kamy_dani intr_un dosar in care sint implicati vreo 1000 de salariati si cre prevedea recuperarea unor drepturi salariale neachitate intre anii 2005_2010 mai precis cota ... (vezi toată discuția)
Nu inteleg yuly_6 yuly_6 procesul sa terminat si am castigat 50% din acel apartament apoi fostul meu sot a facut recurs si eu am castigat 75% din acel apartamen si avocatul mea zis ca ... (vezi toată discuția)
O cale extraordinara de atac intrerupe, suspenda sau te repune in termen prescriptie? seldom seldom Buna ziua, Termenul de prescriptie pentru un drept de creanta este de 3 ani si acest termen nu e intrerupt daca ai pierdut procesul. Astfel conf Art 2539 ... (vezi toată discuția)