avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Violență domestică, divorț iminent. Cum își ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Violență domestică, divorț iminent. Cum își poate recupera mama mea investiția din casa bun propriu al tatălui?

Bună ziua!Provin dintr-o familie in care există foarte multe scandaluri,marea majoritate datorate faptului că tata se afla in stare de ebrietate.Cel mai grav este că de suferit a avut mama,uneori lovind-o fara motive Am rugămintea să mă ajutați cu un sfat,ce sa fac?Mama locuiește cu el și a cumpărat foarte multe lucruri prin casă,iar el neavând nici un venit în acea perioadă,nu a contribuit cu nimic,iar acum mama vrea sa plece de acolo după ce a bătut-o destul de rău, ajungând chiar și la spital pentru niste investigații,iar el fiind amendat de poliție cu 1000 de lei.Casa este pe numele lui,sunt căsătoriți cu acte de 28 de ani, Există vreo soluție ca ea să își recupereze investiția din acea casă?Ce mă sfătuiți să fac?Cum sa procedez cu el?Eu nu mai locuiesc acolo.Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 30 August 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: kossmynet , utilizator 12:07, 30 August 2018
Mulțumesc.Asta și vreau să plece,doar că îmi doresc să își poată și recupera acele lucruri și totul sa se întâmple fara prea mare scandal și tam-tam.Vedem...inca o dată, mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 30 August 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme grave in familie florentina isis florentina isis am 16 ani, tata m-a batut si m-a gonit de acasa, mama a vorbit cu sora tatalui meu care ma gazduieste. Mama are grija de mine dar a trebuit sa ramana acasa ... (vezi toată discuția)
Amenintarea cu moartea transcris transcris Stiu ca suna dur, insa este foarte adevarat.sunt casatorita cu actualul sot de aprozimativ 19 ani, din casatoria noastra a rezultat doua fetite, minore 17 ani ... (vezi toată discuția)