avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj bunuri societate comerciala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj bunuri societate comerciala

Bunurile dobandite in timpul casatoriei(terenuri, cladiri, fabrica de paine,moara) si trecute pe societate, unde unul din soti este actionar unic, pot fi supuse partajului?
Cel mai recent răspuns: Geru Gina , utilizator 15:09, 9 Noiembrie 2009
societatea a fost infiintata in timpul casatoriei, mai departe, as raspunde:cu bani!
Atunci partile sociale cu siguranta vor intra la partaj. In ce priveste actele de transfer, e foarte posibil ca ele sa poata fi anulate, de vreme ce era necesar si acordul expres al sotiei. O fi si vreun fals ceva... cine mai stie?
Asa e, mai ales cand ai un spate asigurat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme partaj in cazul unui divort asbinvest asbinvest In cazul unui divort se face partaj pe bunurile , banii de rulaj , divedendele din cadrul firmei sotului in care este unic actionar ; in cazul decesului ... (vezi toată discuția)
Divort+firma cammelia cammelia Buna ziua, as vrea sa stiu daca in cazul unui divort la partaj se ia in calcul firma ( cu tot ce implica o firma: bunuri mobile si imobile, profit, etc), mai ... (vezi toată discuția)
Partajare societate comerciala intre soti acsinte007 acsinte007 unul dintre soti a preluat o societate anterior incheierii casatoriei . sotia nu a avut niciodata vreo contributie in societatea al carui asociat era sotul . ... (vezi toată discuția)