avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... porprire
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

porprire

buna ziua,
daca am avut un credit de la mozipo pentru care am primit executare din luna iulie 2016 si creditul a fost platit prin poprire la locul de munca in 5 luni fix pe suma data de executor si ei acum sustin ca mai am inca de achitat 2000 de ron adica fix suma care a fost poprirea ei au voie sa puna penalizari pentru un cont care este la executare si achitat?
va rog sa imi comunicati daca se poate care este legea in acest sens
Cel mai recent răspuns: bruneta89 , utilizator 14:49, 30 August 2018
Ar trebui studiate actele inainte sa primiti un raspuns pertinent. Teoretic pare excesiva dobanda. Exista si decizii ale instantelor in acest sens. In plus trebuie vazut cum a fost incheiat contractul de credit.
Ultima modificare: Joi, 30 August 2018
Company Advising, utilizator
Dei trebuie sa citez contractul exact

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se pot aplica penalitati la credit dupa infiintarea popririi? ady68 ady68 Am luat un credit de la Raiffeisen Bank in anul 2008. Din anumite motive nu am mai putut achita creditul. In anul 2014, s-a infiintat poprirea pe salariu pe o ... (vezi toată discuția)
Nevoie urgenta de un sfat cu banca madcat madcat Buna ziua, Am mai multe probleme cu anumite credite pe care le-am contracta acum doi ani. Cea mai mare este cu un credit la BCR de nevoi personale. Creditul a ... (vezi toată discuția)
Poate banca sa ma execute de doua ori pentru acelasi contract de credit? melkoci melkoci Incerc pe scurt sa redau situatia mea cu o banca.In 2006 am luat un credit de nevoi personale.In decembrie 2009 am avut a intelegere de plata cu banca,prin ... (vezi toată discuția)