avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... plata amenzii in 15 zile
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

plata amenzii in 15 zile

Am si eu o intrebare!
Amenda a fost scrisa de catre agent pe data de 21.08.2018 cu termen de 48 ore, iar eu am primit-o acasa si inmanata pe data de 24.08.2018 ca in vigoare este termenul de 15 zile la jumatate!
O pot contesta? O pot plati la jumatate si acum dupa 6 zile daca pe ea scrie 48 ore?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:01, 31 August 2018
Termenele curg de la comunicarea documentelor, daca nu ati semnat pv. anterior. Conteaza cand ati luat cunoștință de pv.
Ultima modificare: Vineri, 31 August 2018
Ionita Cristina Avocat, Avocat
Da stiu asta! dar pot plati in 15 zile daca pe ea scrie 48 ore?
Multumesc!
Se poate contesta in termen de 15 zile de la primire, nu si plati jumatate din cuantumul amenzii.
Deci, nu pot sa paltesc acum jumate din minim deoarece scrie 48 ore! dar o pot contesta? au trecut 7 zile deja :(
Într-adevăr, o puteti doar contesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificarea o.g. nr. 2/2001 Baciu Andi Baciu Andi Buna ziua! Am si eu o nelamurire. Am primit o serie de procese-verbale de constatare a contraventiei dupa data de 24.08.2018, data la care au intrat in ... (vezi toată discuția)
Plata jumatate suma din amenda RaduGCimpian RaduGCimpian Salutare. La o amenda de tulburarea linistii publice, in rubrica \'contravenientul poate plati jumatate din valoarea amenzii in 48h\',(ceva de genul), sunt ... (vezi toată discuția)
Comunicarea procesului verbal de contraventie petru82 petru82 Buna, Asdori sa stiu in cazul unei amenzi de bilet pe autobuz data de catre Politia comunitara cum ar trebui sa ajunga acasa PV, prin scrisoare recomandata ... (vezi toată discuția)