buna!
sunt la primul email pe acest forum
m-am gandit sa scriu ptr ca am o intrebare#-o......de fapt mai multe:sorry:,dar sa incep cu prima:
nu mai sunt in Romania,am o restanta la TBI Leasing(ptr un credit de nevoi personale),am acumulat o restanta de ceva luni,dar o voi achita in timp.........intrebarea mea este:in cazul in care nu pot plati (ptr ca deja primesc amenintari.......urate,urate,urate)........se poate sa ma execute silit.......pe baza unui BO pe care l-am semnat.........si daca da,am o proprietate care este deja ipotecata........si ma intereseaza mai mult acum sa imi achit ipoteca pana sa ajung cu plata TBI la zi............ma pot executa in lipsa mea...........sau ce se poate intampla in cazul in care nu achit...........eu zic ca voi achita,dar nu maine,imediat,repede,repede asa cum vrea toata lumea..........mi-au spus rudelor ca "o sa ma lege de pe aeroport atunci cand ajung in tara ptr ca am facut infractiuni mari".........vreau sa stiu ce am de facut ptr ca familia mea este "exasperata" de TBI...........imi poate explica si mie cineva,care este circuitul de "lucru" de la leasing-BO-proprietate ipotecata deja-executare..........sau ceva de genul asta.....:stunned:.......sau ce modalitate de plata exista,ca ea sa fie onorata fara tipete si strigaturi din partea celor de la TBI........
multumesc!
Neplata rata
marybella7
Buna ziua,as avea o intrebare legata de un credit bancar de nevoi personale fara ipoteca sau garantii. Am un credit si in ultimele 3 luni am fost in ... (vezi toată discuția)