avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizația de creștere a copilului pentru mame ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizația de creștere a copilului pentru mame eleve minore

Buna ziua! Am nascut in luna august, iar de luna următoare voi merge la școală. Am urmat cursurile in anii precedenți la zi și le voi urma in continuare. In luna aprilie a anului 2019, voi împlini vârsta de 18 ani. Eu si tatăl copilului nu suntem căsătoriți, însă el si-a recunoscut copilul. Noi doi avem domicilii diferite si prin urmare am hotarat ca domiciliul copilului sa fie la mine. Mi s-a spus (de la primarie) că pentru a obține Indemnizația, trebuie să merg la domiciliul tatalui copilului pentru a depune actele necesare, ceea ce mi se pare o aberatie, ținând cont că eu am domiciliul stabil în altă parte. Cum ar trebui să procedez in acest caz? Iar după 18 ani, voi mai beneficia de această indemnizație? Ce acte sunt necesare pentru a o obține?
Cel mai recent răspuns: Ana12. , utilizator 12:26, 31 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru mai multe delatii adresati-va AJPS-ului local si nu Primariei.
Am înțeles. Mulțumesc!

Cornel Vasile a scris:

Pentru mai multe delatii adresati-va AJPS-ului local si nu Primariei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lndemnizatie crestere copil pt mama de 15 ani salavastruiuliana salavastruiuliana Bună ziua, M-au ajutat foarte mult răspunsurile primite, felicitări inițiatorilor site-ului şi mulţumiri avocaților. Vă rog să mă ajutați să dau ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului, mama eleva ancamargareta ancamargareta O mama minora, in varsta de 16 ani, eleva in clasa a X-a la un liceu teoretic (frecventeaza fara intrerupere cursurile de zi ale invatamantului ... (vezi toată discuția)
Daca sunt eleva am 18 ani ,mi-au spus niste oameni că pot intra ... ale18A ale18A Daca sunt eleva am 18 ani ,am auzit că pot intra in concediu prenatal de la 7 luni ?daca pot ce acte trebuie sa depun ? (vezi toată discuția)