avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Dauna totala masina
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Dauna totala masina

Recent am suferit un accident cu un wv jetta 2009 full, masina m.a costat 6000 de euro plus ce am mai bagat bani in ea. Acum e dauna totala si city insurance a evaluat.o la 4700 de euro fara epava. Eu nu am de gand sa accept aceasta suma. Cum ar trebui sa procedez mai departe? Cer opinia unui alt evaluator? Ii dau in judecata? Ce sanse am sa primesc mai mult?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 12:40, 31 August 2018
Evaluarea se efectueaza de catre firmele de asigurari in baza unor cataloage care tin cont de marca si vechimea masinii. Trebuie sa vedeti si conditiile din polita de asigurare, in vigoare, pe care o detineti pentru masina.
Este dreptul dvs. sa contestati evaluarea facuta de firma de asigurari, in scris, cu nr. de inregistrare/ data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am suferit un accident (șofer +doi copii minori).asiguratorul ... Deluclau Deluclau Buna ziua Am suferit un accident (șofer +doi copii minori).Asiguratorul vinovatului a stabilit dauna totala economica doar că suma oferită este foarte mica ... (vezi toată discuția)
Dauna city insurance bună seara, în decembrie 2021 am suferit ... Nelu Calu Nelu Calu Dauna City Insurance Bună seara, în decembrie 2021 am suferit o dăuna într-un un accident rutier, cel care mi-a provocat dauna a avut asigurare la C. I. ... (vezi toată discuția)
Am avut un accident in care constatorul de daune mi-a comunicat ... Tr4i4n Tr4i4n Am avut un accident in care constatorul de daune mi-a comunicat inainte ca city insurance sa intre in faliment ca masina este dauna totala Am depus cerere ... (vezi toată discuția)