avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Co bugetar 2018.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Co bugetar 2018.

Buna ziua! Am inceput efectuarea a 15 zile de co in data de 14.08.18. Avand in vedere cele 2 zile libere acordate bugetarilor 16 si 17 august, cand ar trebui sa reincep serviciul? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:48, 31 August 2018
Cele doua zile, 16 si 17 , intra in calculul zilelor de CO...astfel, va trebui sa reveniti la munca in data de 05.09.2018.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu odihna gingin65 gingin65 Dacă sunt deja in concediu odihna in perioada 15,16,17 august de câte zile beneficiez in plus la concediul de odihna in perioada urmatoare acestor zile? (vezi toată discuția)
Zile libere! alinaioana29.ad@gmail.com alinaioana29.ad@gmail.com Buna ziua ! Eu lucrez in sistemul bugetar , în perioada cand s-au dat libere 15, Sf Maria si 16, 17, eu am fost in concediu, va rog sa imi spune-ti daca ... (vezi toată discuția)
Acordare concediu odihna 10martie 10martie buna ziua...va rog sa-mi spuneti cum se acorda concediul de odihna in urmatorul caz:....angajatul lucreaza in ture de doua zile 11 ore/zi si doua zile libere ... (vezi toată discuția)