avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbarea numelui
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbarea numelui

Cum pot sa dovedesc folosirea unui pseudonim pentru schimbarea numelui de familie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:22, 31 August 2018
Cand persoana in cauza a folosit in mod permanent, in exercitarea profesiei, numele pe care doreste sa il obtina, facand dovada cu privire la aceasta, precum si asupra faptului ca este cunoscuta in societate sub acest nume,se poate solicita schimbarea numelui de familie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume si prenume pe cale administrativa ContSters143925 ContSters143925 Buna ziua, prin natura studiilor mele superioare am colaborat si colaborez cu edituri/reviste si site-uri , care mi-au publicat lucrarile sub pseudonim ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui pe cale administrativa Auburn Auburn Doresc sa imi schimb pe cale administrativa numele de familie, intrucat, in decursul ultimilor ani am facut uz de un pseudonim literar in semnarea diferitor ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui ContSters169673 ContSters169673 Schimbarea numelui din ION FASULA in John Bean este posibila in Romania si ce documente implica aceasta? Va multumesc! (vezi toată discuția)