avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Moștenirea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Moștenirea

Bună ziua
Am o întrebare părinți mei au divortat când eu eram d 6 săpt și nu am primit pensiea alimentară .sa recăsătorit c o doamna care avea 5 copii deci nu sunt copii lui doar eu sunt singura moștenitoare dar tata a decedat în uram c 10 ani..oare este prea târziu pt a cere ceva moștenire din partea lui???
Dar nu e prea târziu c am d făcut și unde trebuie s merg pt aceasta moștenire?? Va mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:13, 1 Septembrie 2018
Mergeți la starea civilă, depuneți o cerere anexați certificatul Dvs de naștere in copie, copie carte de identitate și solicitați un duplicat de pe certificatul de deces al tatalui Dvs.

Editat : recomandarea unui avocat
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Septembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
@ Interventie moderator

Rog continuati discutia pe topicul deschis initial
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Părinți sau divorțat Anamaria Suciu Anamaria Suciu Părinți au divorțat când eu aveam 6 săptămâni iar tata sa recăsătorit și nu mi-a plătit penie alimentară deloc,acum a decedat care este șansa de a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am un copil din alta relație dar nu am fost căsătorit ... Denisa123lungu Denisa123lungu Bună ziua am un copil din alta relație dar nu am fost căsătorit iar copilu este pe numele lui eu ma-m recăsătorit și am pierdut certificatul fetei ce ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament MARCELA2017 MARCELA2017 Buna ziua in urma decesului tatalui meu,care nu era biologic adica mama mea s-a recasatorit a 2-ua oara si cel de al 2-lea tata a decedat ramanand apartamentul ... (vezi toată discuția)