avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Moștenirea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Moștenirea

Bună ziua
Am o întrebare părinți mei au divortat când eu eram d 6 săpt și nu am primit pensiea alimentară .sa recăsătorit c o doamna care avea 5 copii deci nu sunt copii lui doar eu sunt singura moștenitoare dar tata a decedat în uram c 10 ani..oare este prea târziu pt a cere ceva moștenire din partea lui???
Dar nu e prea târziu c am d făcut și unde trebuie s merg pt aceasta moștenire?? Va mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:13, 1 Septembrie 2018
Mergeți la starea civilă, depuneți o cerere anexați certificatul Dvs de naștere in copie, copie carte de identitate și solicitați un duplicat de pe certificatul de deces al tatalui Dvs.

Editat : recomandarea unui avocat
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Septembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
@ Interventie moderator


Rog continuati discutia pe topicul deschis initial
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Părinți sau divorțat Anamaria Suciu Anamaria Suciu Părinți au divorțat când eu aveam 6 săptămâni iar tata sa recăsătorit și nu mi-a plătit penie alimentară deloc,acum a decedat care este șansa de a ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament MARCELA2017 MARCELA2017 Buna ziua in urma decesului tatalui meu,care nu era biologic adica mama mea s-a recasatorit a 2-ua oara si cel de al 2-lea tata a decedat ramanand apartamentul ... (vezi toată discuția)
Succesiune vasileU vasileU buna seara va multumesc pt. raspuns.eu sint unicul mostenitor fiind singurul copil al parintilor mei decedati inainte de revolutie mama a decedar ultima in ... (vezi toată discuția)