avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediul medical in timpul somajului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediul medical in timpul somajului

Buna ziua , firma la care am fost angajată a restrâns activitatea ,închizând mai multe puncte de lucru,acest lucru a dus la platirea din partea lor a unor plati compensatorii ,din partea firmei am primit 2 fluturasi unul pe iunie altul pe iulie cu plata compensatorie ,preavizul expirand in data de 29.06.2018,din data de 3.07.2018 am intrat in somaj depinzând dosarul la ajofm..iar din 04.07.2018 am avut concediu medical fiind însărcinată.cei de la ajofm spun că nu se iau in calcul platiile compensatorii dar din suma a fost reținut somaj ,cas ,sanatate ca la un salariu normal.unde ma pot adresa sau ce sa fac in cazul Asta?
Ultima modificare: Vineri, 31 August 2018
Robert2013, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:04, 31 August 2018
Se iau in calcul doar salariile la calculul indemnizatiei pentru concediu medical.

Vedeti si aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc MihaIonescu11 MihaIonescu11 Buna ziua, Urmeaza sa nasc in august anul acesta, insa nu voi mai fi salariata incepand cu luna februarie (pana in luna februarie am lucrat de mai bine de 2 ... (vezi toată discuția)
Daca am fost anuntata ca postul meu se desfinteaza, am dreptul ... Petruta1987 Petruta1987 Daca am fost anuntata ca postul meu se desfinteaza, am dreptul la preaviz, salarii compensatorii si somaj? Sau la somaj nu? (vezi toată discuția)
Concediu prenatal alinamadalina1980 alinamadalina1980 Buna ziua.Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat ca nu mai stiu unde sa ma adresez,am luat institutiile statului la rand si nimeni nu stie sa ma lamureasca.Am ... (vezi toată discuția)