sunt singur la parinti,am 21 de ani si as vrea sa-mi dau parintii in judecata pentru a-mi cere partea de mostenire care m-i se cuvine,deoarece m-au lasat pe drumuri si ameninta ca o sa ma dezmosteneasca si nu as vrea sa faca acte de vanzare-cum. cuiva:(;tin sa mentionez ca au o situatie financiara f f buna.va rog mult sa-mi da-ti detalii si sa-mi spuneti ce sanse de reusita am ?
Nu aveti nici cea mai mica sansa!Parintii fiind in viata ,pot dispune cum doresc de bunurile lor.Puteti sa-i mosteniti numai dupa decesul lor.
Sfatl meu:Impacati-va cu ei,fiti respectuos si veti avea de castigat.
In conditiile in care parintii dumneavoastra sunt in viata nu puteti vorbi inca despre mostenire sau partea dvs din mostenire.In prezent toate bunurile pe care le au parintii dvs sunt ale lor si atat,astfel ei pot dispune in ce mod doresc cu privire la bunuri.Asa cum a spus si colega,cel mai bine ar fi sa va impacati cu parintii si sa fiti respectuos.
in acest caz nu aveti nici o sansa !!
nici nu se poate vorbi momentan despre vreo mostenire . parintii dvs traiesc , iar problema succesiunii se va pune la data decesului unuia dintre ei .
fiind unic succesor , dvs va va reveni intreaga masa succesorala la decesul parintilor dvs., ca atare va sfatuiesc sa va remediati conduita vis-a- vis de parinti .
veti avea doar de castigat . ;)