avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Probleme de familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Probleme de familie

Bună seara.Sotul și-a refăcut viața.Avem un băiețel de aproape 17 ani.Fostul este cu Amanta in Spania.Nu suntem divorțați.Cum pot proceda legal sa plec la muncă în străinătate ,dar copilul stind cu bunica maternă.Vreau să imi las copilul in legalitate și Cel mai important că nu îl părăsesc.Ce trebuie sa fac legal tinind cont că,încă sunt cununată.Vă multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Septembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Deni deni , utilizator 19:28, 1 Septembrie 2018
Buna ziua,
Lasati o imputernicire notariala bunicii materne.
Ce intelegeti prin parasire a unui minor de 17 ani?
De ce nu divortati? E mai simplu.
Dupa ce baiatul implineste 18 ani ...
Bună seara.Sotul a retras divorțul.Si la acest moment din motive financiare.Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot deveni gardian legal al unui copil? Minuc Minuc Buna ziua, Suntem o familie cu 3 copii (5, 8, 10 ani) si ne-am mutat in Romania acum 4 ani, din Canada. Pe strada pe care locuim este si un baietel adoptat ... (vezi toată discuția)
Copil nerecunoscut MariaCatalina24 MariaCatalina24 Bună ziua! Am și eu un băiețel dintr-o relație eșuată, care nu a mers. Copilul este pe numele meu, nu este recunoscut de tată, are liniuță in ... (vezi toată discuția)
Acord de mediere magirescuradu magirescuradu sunt divortat din2001de fosta sotie.din 2002 am convetuit cu ea fara acte legale.in 2004 sa nascut un baietel pe care l-am recunoscut.anul acesta in luna ... (vezi toată discuția)