avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Este îndreptățit soțul meu să ceară, în caz de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Este îndreptățit soțul meu să ceară, în caz de divorț + partaj, o parte din casa moștenită de mine de la părinți?

Buna ziua , parintii mei au decedat anul trecut si mi-au lasat o casa, nu am alti frati , doresc sa divortez de sotul meu el doreste parte din casa , mentionez ca nu am facut succesiunea , daca divortez si apoi fac succesiunea el mai are vreun drept la acea casa ?
Ultima modificare: Luni, 3 Septembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Alex26ml , utilizator 22:31, 1 Septembrie 2018
Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot divorta? aly01 aly01 Buna ziua! As dori sfatul dumneavoastra pentru a ma ajuta in luarea unei decizii in rezolvarea problemelor pe care le am. Poate ma va putea ajuta ... (vezi toată discuția)
Despre partaj zamfir costel zamfir costel :(buna ziua,ma numesc Adriana,am 51 ani,am 31 ani de casatorie,am locuit de la inceput cu sotul la socrii.In caz de divort ce drepturi am eu,socru a ... (vezi toată discuția)
Succesiune xp-kry xp-kry In conditiile date : 1.sotie divortata de sot 2.inainte de divort s-a locuit in casa mamei sotului , proprietate a acesteia 3.dupa divort sotia da in ... (vezi toată discuția)