avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Incompatibilitate funcționar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Incompatibilitate funcționar public

Un funcționar public care lucrează pe administrativ în instituția publică poate lucra cu CIM la un ONG in cadrul unui proiect finanțat din fonduri nerambursabile că manager tehnic pe probleme de mediu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:20, 3 Septembrie 2018
Legea 161/2003
Art. 96
(1) Funcţionarii publici, funcţionarii publici parlamentari şi funcţionarii publici cu statut special pot exercita funcţii sau activităţi în domeniul didactic, al cercetării ştiinţifice, al creaţiei literar-artistice. Funcţionarii publici, funcţionarii publici parlamentari şi funcţionarii publici cu statut special pot exercita funcţii în alte domenii de activitate din sectorul privat, care nu sunt în legătură directă sau indirectă cu atribuţiile exercitate ca funcţionar public, funcţionar public parlamentar sau funcţionar public cu statut special, potrivit fişei postului.
......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fuctionarul public ionela_san ionela_san daca o persoana este functionar public poate detine o societate SRL:stunned: (vezi toată discuția)
Incompatibilitati 123adi 123adi Buna ziua, as dori sa ma lamuriti in urmatoarea speta: Un functionar public poate fi angajat cu contract de munca partial in functia de manager de proiect din ... (vezi toată discuția)
Functionar public - presedinte ong Mona_2014 Mona_2014 Buna ziua! Acum 2 ani am infiintat un ONG in cadrul caruia functioneaza si o unitatea protejata. Acum voi fi angajat functionar public. Statutul de ... (vezi toată discuția)