Detin un teren extravilan la care am platit impozit la primarie de pe raza unitatii administrative respective.
Dupa cca 10 ani, primesc o adresa de la o primarie invecinata ca incepand cu data de......... trebuie sa platesc impozitul la primaria aceasta.
In aceasta problema sunt ff multi proprietari de terenuri.
Nimeni nu este cu acord cu acest "' trasfer'' facut fara acordul proprietarilor si fara anunt public.
S-au facut demersuri ptr aflarea motivului, dar raspunsul autoritatilor nu sunt cele sa lamureasca proprietarii.
Vrem sa dam in judecata.....avem un avocat ......dar nu stie cum trebuie sa mai procedeze,......... pentru reveni la primaria respectiva.
Avem 2 ani de cand cerem lamuriri.....dar fara rezultat.
Vrem sa dam in judecata dar nu stim pe cine.{primarii,prefectura,ocpi,consiliul judetean etc}
Daca nu am fost explicit, va rog sa ma intrebati.
Multumesc!
Buna seara!
In mod normal s-a incalcat legea,Orice modificare de granita se face numai cu acordul cetateanului si in urma unui referendum,....dar,.......nu cred ca se ia in calcul.
Multumesc frumos de raspuns! Inteleg ce spuneti ,
Mai avem putina rabdare ......sa vedem ce se mai intampla,.....nu stiu......toata treaba este caraghioasa si cetateanul este defavorizat mereu.
Poate va mai deranjez peste ceva vreme.......cand se aseaza lucrurile.
Multumesc!
Nu am cunostinta de o contestatie.......Totul s-a facut ca sa nu se afle....si sa nu se mai poata face nimic. Nu am fost anuntati si nu s-a facut un referendum cu privire la preluarea de alt UAT a terenurilor respective.
Primaria care ne-a preluat, motiveaza ca terenurile respective au fost ale lor de acum 18 ani si ca ele au fost date printr-un proces verbai si ca aceste terenuri ( undeva la 100 de hectare) nu figurau in protocolul de delimitare dintre cele 2 UAT-uri.
Primariile raspund prin articole de legi si HCL .......
Scuze de intarziere!