avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit card
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit card

Buna ziua. Sotia mea a facut un card de cumparaturi la ing bank si vrea sa il inchida. Nu au trecut inca 14 zile. In contract scrie ca poate renunta la el in termen de 14 zile fara a invoca vreun motiv dar cei de la banca spun ca nu se poate ca inca nu e arhivat dosarul. Cum poate sa il inchida cat mai urgent si sa primeasca si adresa de inchidere? Cardul nu a fost folosit deloc. Mutumesc.
Cel mai recent răspuns: cr15t1 , utilizator 10:14, 3 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In situatia in care nu a fost folosit, nu este o problema majora. Insa, puteti depune solicitare scrisa cu nr. de inregistrare. Sau pe email. Sa aveti dovada depunerii. Si in solicitare sa mentionati sa va contacteze dupa arhivarea dosarului, dar nu mai tarziu de data X. Asta ar fi o varianta..a 2-a: va certati cu ei pana inchid cardul.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere datorie raiffeisen bank/kruk romania cami_vox cami_vox Buna ziua In anul 2010 am solicitat Raiffeisen Bank un descoperit de cont, pe care ulterior nu l-am mai putut achita inapoi. La sfarsitul lunii Februarie ... (vezi toată discuția)
Abuz societate bancara giony18 giony18 Buna ziua, Am o problema cu vestita ING...de ceva vreme ma lovesc de incompetenta si bataia de joc oferita in mod gratuit de catre acestia, am sa va redau ... (vezi toată discuția)
Poprire cont pentru o datorie inexistenta Eduard Iulian Eduard Iulian In urma cu 5 ani si jumatate am facut un credit la Garanti Bank de 15000 lei la care ei mi-au atasat un card de credit sau linie de credit, Dumnezeu stie cum ... (vezi toată discuția)