De 2 luni de zile dupa ce am semnat contractul de vanzare cumparare , dezvoltatorul nu mi-a facut finisajele , si atunci cand am semnat contractul acesta voia sa semnez o declaratie in care eu eram multumit de finisajele facute , pe care nu am semnat-o , plus ca nu am semnat nici receptia apartamentului.
Dar deja am inceput sa platesc la apartament , si eu nu ma pot folosi de acesta, i-am sesizat viciile vizibile si ma tot amana , ce as putea face sa il determin sa se tina de cuvant de ceea ce a scris in contract ?
Va multumesc
Toate problemele se rezolva pe baza de contract si de lege.
Daca nu exista clauze care sa duca la doua concluzii oarecum diferite situatia poate fi simpla si sa nu aveti nevoie de avocat de finete juridica.
Eu nu ziceam sa nu consultati avocat pentru ca trebuie sa stiti exact ce este de facut in concret.
Pentru o judecata trebuie sa fiti foarte bine informat mai ales ca nu este un contract redactat de avocatul dvs. ci de avocatul dezvoltatorului si probabil ca au prevazut astfel de situatii.
Avocatii pot prevedea situatii de dinanite de a se intampla sau cel putin asa ar trebui...
Daca ati fi avut avocat la semnarea contractului ar fi fost mult mai bine dar mai nimeni nu procedeaza asa deoarece inseamna costuri suplimentare cu avocatul.
Eu recomand asa de foarte multi ani dar degeaba...