avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca dezvoltatorul nu se tine de cuvant cu ceea ce a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca dezvoltatorul nu se tine de cuvant cu ceea ce a scris in contractul de vanzare-cumparare?

De 2 luni de zile dupa ce am semnat contractul de vanzare cumparare , dezvoltatorul nu mi-a facut finisajele , si atunci cand am semnat contractul acesta voia sa semnez o declaratie in care eu eram multumit de finisajele facute , pe care nu am semnat-o , plus ca nu am semnat nici receptia apartamentului.
Dar deja am inceput sa platesc la apartament , si eu nu ma pot folosi de acesta, i-am sesizat viciile vizibile si ma tot amana , ce as putea face sa il determin sa se tina de cuvant de ceea ce a scris in contract ?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:10, 4 Septembrie 2018
Trebuie analizat contractul de avocat.
Se poate deschide proces.
Ultima modificare: Luni, 3 Septembrie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Multumesc , pentru raspuns, am luat deja legatura cu un avocat pentru a face demersurile necesare solutionarii acestei situatii.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Toate problemele se rezolva pe baza de contract si de lege.
Daca nu exista clauze care sa duca la doua concluzii oarecum diferite situatia poate fi simpla si sa nu aveti nevoie de avocat de finete juridica.
Multumesc , dar prefer sa consult un avocat, pentru ca de vorba buna , nu se mai stie...
Eu nu ziceam sa nu consultati avocat pentru ca trebuie sa stiti exact ce este de facut in concret.
Pentru o judecata trebuie sa fiti foarte bine informat mai ales ca nu este un contract redactat de avocatul dvs. ci de avocatul dezvoltatorului si probabil ca au prevazut astfel de situatii.
Avocatii pot prevedea situatii de dinanite de a se intampla sau cel putin asa ar trebui...
Daca ati fi avut avocat la semnarea contractului ar fi fost mult mai bine dar mai nimeni nu procedeaza asa deoarece inseamna costuri suplimentare cu avocatul.
Eu recomand asa de foarte multi ani dar degeaba...
Ultima modificare: Marți, 4 Septembrie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vicii ascunse complex rezidential nicole2013 nicole2013 Buna ziua, Este vorba despre un complex rezidential format din aproximativ 40 de blocuri la marginea Bucurestiului. Problema consta in faptul ca drumul de ... (vezi toată discuția)
Receptie apartament nou iriscom iriscom Inteleg ca se face un proces verbal in urma receptiei in care se consemneaza nemultumirile/constatarile, daca acestea exista.In urma acestei receptii, trebuie ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am cumpărat un apartament în 2021, cu promisiunea ... hunorszasz hunorszasz Bună ziua, Am cumpărat un apartament în 2021, cu promisiunea că acesta va fi finalizat în august 2022 - până în prezent, apartamentul nu a fost ... (vezi toată discuția)