avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plângere .
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plângere .

Buna ziua . Unde pot depune și eu o plângere ,împotriva primăriei din Comuna Bordușani ,județul Ialomița . As vrea sa depun o plângere pt soluționarea unei probleme legate de un teren primit prin legea Lupu sau legea 1 cum mai este numita . Orice ajutor ar fi binevenit ,deoarece nu stiu ce sa mai fac. Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 14:04, 3 Septembrie 2018
Buna ziua,
Consultati un avocat caruia sa-i si aratati TOATE ACTELE si sa-i expuneti PE LARG situatia.
El va poate indruma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire MYLYMYLY MYLYMYLY Sint haruita verbal si se foloseste de adresa mea de email si numarul de telefon pe diverse situri obscene,anunturi,colete.persoana in cauza este fostul sot si ... (vezi toată discuția)
Contractul de arenda mihaela495 mihaela495 Buna ziua, Parintii mei in calitate de proprietari ai unui teren ar dori sa incheie un contract de arenda pentru teren. Persoana careia doresc sa-i arendeze ... (vezi toată discuția)
Incalcare proprietate mihail123 mihail123 Buna ziua, Va rog sa ma afatuiti catre ce institutie ma pot adresa in urmatoarea situatie: Locuiesc in Bucuresti si detin un teren de 700 mp intr-o comuna ... (vezi toată discuția)