avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1242 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Probleme juridice de familie Hartuire
Discuție deschisă în Probleme juridice de familie

Hartuire

Sint haruita verbal si se foloseste de adresa mea de email si numarul de telefon pe diverse situri obscene,anunturi,colete.persoana in cauza este fostul sot si toate aceste se trimit din italia.unde ma pot adresa.multumesc.
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 14:41, 23 Mai 2019
Plangere la politie sau parchet.
Ar fi insa indicat inainte sa consultati un avocat caruia sa-i expuneti pe larg situatia de fapt.
Contractați servicii avocațiale pentru a vi se formula o plângere penală, eventual o acțiune în răspundere civilă delictuală; demersurile necesare vor fi luate după ce-i expuneți situația de fapt în mod exhaustiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Santaj informatic/date furate/imi cere bani DoruD DoruD Buna ziua Am primit un mail (in folderul Spam) de la un individ care sustine ca a instalat un malware pe un site pentru adulti , ca eu am accesat situl si el ... (vezi toată discuția)
Plângere . Ionututze Ionututze Buna ziua . Unde pot depune și eu o plângere ,împotriva primăriei din Comuna Bordușani ,județul Ialomița . As vrea sa depun o plângere pt soluționarea ... (vezi toată discuția)
Bani furati de catre fostul angajat annabela annabela Buna dimineata. Fratele meu este director de vanzari la o firma. Unul dintre agenti a demisionat acum cateva saptamani si, ulterior lichidarii, s-a constatat ... (vezi toată discuția)