avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Inscriere locuinta noua in CF
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Inscriere locuinta noua in CF

Ce conditii trebuie sa indeplineasca o casa noua si ce acte sunt necesare pt. a putea fi inscrisa in CF?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 20:38, 4 Septembrie 2018
principala conditie e sa fie a dvs. va mai trebuie si cartea tehnica si certificatul energetic.
daca ati cumparat-o recent, ea e deja intabulata, iar ulterior contractului de vanzare, notarul va proceda la inscrierea pe numele dvs..
daca ati construit-o, faceti receptia imobilului, iar OCPI va actualiza CF (care continea doar teren)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme ? - omisiune in extras de cf: casa fara certificat de performanta energetica ? muraruelena muraruelena Am cumparat un teren cu o casa. Notariatul la care am facut actul de vanzare-cumparare mi-a dat actele de la OCPI. In Incheierea /OCPI - se scrie ca eu am ... (vezi toată discuția)
Banca vrea sa execute si apartamentele construite peste imobilul ipotecat necsu necsu Am un teren pe care se afla o constructie compusa din 3 apartamente. Acest imobil l-am pus garantie pt un credit bancar. Ulterior am obtinut o autorizatie de ... (vezi toată discuția)