avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Fond reparatii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Fond reparatii

Dar daca un proprietar achita cheltuieli de întreținere pt august, nu si fondul de reparații afisat pe lista de plata din august, cand vine sa plateasca intretinerea pe septembrie se poate incasa daca nu achita prima data fondul de reparatii restanta din august, avand in vedere ca datoriile se incaseaza in ordinea vechimii?
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 08:56, 4 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In cazul asociatiilor de proprietari,casierul detine obligatia sa perceapa orice suma avansata de locatar
In cazul existentei de debite,dispozitiile in vigoare privitoare la ordinea de stingere a debitelor ,prevad ca acestea se sting in ordinea vechimii
In speta se percepe suma depusa de locatar se acopera debitul in evidenta si eventual partial din cota lunara de intretinere
Cum adica achita doar chelt de intretinere? Fd de reparatii este prins in totalul de plata.Se cheama ca a platit intretinerea partial.Luna viitoare ii incasati partialul restant si cat are in luna nou afisata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie restante intretinere Oana.agapie Oana.agapie Buna ziua! In blocul in care locuiesc exista un apartament cu datorii la intretinere din 2015 pana in prezent. Vechiul proprietar al acestui apart a decedat si ... (vezi toată discuția)
Completare corect chitanþã cioarec carmen cioarec carmen Este corect având în vedere şi prevederile art.1507 NCC, ca la plata unei sume către asociaţia de proprietari administratorul să se scrie la rubrica ce ... (vezi toată discuția)
Probleme cu administratorul de bloc alin_ceuca alin_ceuca Buna ziua, Avem o problema cu administratorul blocului in care locuiesc (adica, pe scara 3), blocul are 3 scari si fiecare se administreaza singura, dar nu ... (vezi toată discuția)