avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Certificat deces
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Certificat deces

Bună seara.Vă rog să-mi spuneți și mie unde trebuie să mă adresez pentru a afla cum pot intra în posesia certificatului de deces al bunicului meu menționând faptul că nimeni din familie nu știe unde s-a întâmplat acest lucru.Se știe locul nașterii și ultima adresă de domiciliu.Doresc să aflu unde a fost înregistrat certificatul de deces.Aștept răspunsul dumneavoastră.Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Liviu1975 , utilizator 23:19, 3 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incercati la Serviciul de Stare civilă de la Primăria de unde s-a născut și de la ultimul domiciliu.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Incercati la Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date, str. Obcina Mare nr. 2, sector 6, Bucuresti dand TOATE datele pe care le aveti.
Incercati si la primaria unde a fost inregistrata nasterea
legal, pe cotorul certificatului de nastere ar trebui sa existe mentiunea datei si locului decesului.
Mulțumesc frumos pentru răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum ma puteti ajuta cu o informatie unde ma pot adresa sau carei ... nicoleta_elena nicoleta_elena Cum ma puteti ajuta cu o informatie Unde ma pot adresa sau carei instituții,pentru identificarea unei persoane născute în anul 1888 Precizez ca singurele ... (vezi toată discuția)
Declarare persoana decedata Teotoaseflorin Teotoaseflorin Buna ziua, anul acesta intentionez sa cumpar o suprafata de teren de la o persoana care a a mostenit aceasta suprafata de la mama lui, care la randul ei ... (vezi toată discuția)
Transcriere certificat nastere BOSKY BOSKY Buna ziua, de unde se pot solicita informatii despre transcrierea certificatului de nastere al unei persoane nascuta in URSS 1932 (vezi toată discuția)