avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Administrator decedat -mostenire
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Administrator decedat -mostenire

Bună ziua! Părinții mei au un Srl din 91 cu drepturi amândoi 50 % iar în caz de deces a unuia drepturile și obligațiile se împart mostenitorilor. De 4 ani tata a murit , în caz ca firma intra în faliment sau se întâmplă ceva putem executate eu și sora mea?
Cel mai recent răspuns: marapet , utilizator 00:16, 10 Septembrie 2018
Cred ca executarea silita la care va referiti este cea care se desfasoara ca urmare a obligarii organelor de conducere a societatii la acoperirea pasivului din cadrul procedurii insolventei.
In aceasta situatie in actiunea de mai sus se pot analiza numsi fapte si acte personale ale organelor de conducere.
Prin urmare nu veti raspunde pentru faptele tatalui pe care il mosteniti.

Sper sa va fie de folos informatiile.
Mulțumesc, frumos. Nu este cazul momentan. Dar era o tema de casa .

GRINSOLV IPURL a scris:

Cred ca executarea silita la care va referiti este cea care se desfasoara ca urmare a obligarii organelor de conducere a societatii la acoperirea pasivului din cadrul procedurii insolventei.
In aceasta situatie in actiunea de mai sus se pot analiza numsi fapte si acte personale ale organelor de conducere.
Prin urmare nu veti raspunde pentru faptele tatalui pe care il mosteniti.

Sper sa va fie de folos informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ssrl cu datorii la finante tory74 tory74 am un srl cu datorie la finante de16000 lei as vrea sa inchid srl fara sa mai platesc datoria se poate si cum se procedeaza se poate ocupa contabilul de toare (vezi toată discuția)
Mostenirea roxicutza86 roxicutza86 buna ziua.tatal mea a decedat acum 2 luni,iar in urma decesului a lasat 2 credite la o societate nebancara< unul e card de credit,iar celalalt e card de ... (vezi toată discuția)
Intrebare-intrebatoare razvanrares razvanrares cine raspunde pentru datoriile firmei intrata in insolventa,administratorul?sau ce se mai intampla de la numirea lichidatorului.dar daca platim datoriile catre ... (vezi toată discuția)