avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Datorii la statul italian.
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Datorii la statul italian.

Buna seara eu locuesc in italia si am 15000de euro datorie la statul italian mai precis la agentia delle entrate datori taxe ,impozite si amenzi ne platite eu nu sunt in gradul de a plati aceasta suma vreau sa stiu daca ma afecteaza in romania am un apartamen propietate pe numele meu multumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 21 Iunie 2022
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Stive , utilizator 06:28, 21 Iunie 2022
Statul italian poate cere statului roman executarea silita.
Da, se poate face executare silita in Romania.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Septembrie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Sunt si eu dator la statul It. Cu 10 mii, de acum 9 ani pot sa merg in italia cu avionul sau voi fi prins. Va rog si va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedepunere declaratie anuala de venituri italia Evyy Evyy Buna ziua. Daca puteti sa mi raspundeti si mie la o intrebare..Se pot lua autoritatile din Italia de bunurile personale din Romania? Tatal meu a decedat acum.3 ... (vezi toată discuția)
Nelamurire cristyan. cristyan. buna ziua.o rugaminte la dumneavoastra:v-as ruga sa imi explicati cum ar trebui sa procedeze o persoana - cetatean roman care nu are permis de munca sau alte ... (vezi toată discuția)
Amenzi italia cu numar romanesc Geoege Geoege Buna seara in anul 2016 am luat in italia cu numar romanesc 5 amenzi si mi au ajuns in romania in 2018 as vrea sa stiu ce se intampla daca nu le platesc (vezi toată discuția)