avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Nume magazin online
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Nume magazin online

Vreau sa imi denumesc noul magazin online intr-un fel si am descoperit ca exista un film strain cu acelasi nume. Mai pot folosi sau e ilegal?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 17:01, 6 Septembrie 2018
Daca nu vindeti filme, nu vad care ar fi problema. Un vanzator de pantofi nu ii face concurenta unui vanzator de legume.
Ultima modificare: Joi, 6 Septembrie 2018
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare filme online legal yotis yotis In weekendul trecut mi-am petrecut jumatate de zi cautand pe net de unde pot cumpara filme online legal si sa le downloadez. Poate va intrebati de ce: - este ... (vezi toată discuția)
Problema cu returnarea unui produs radu-costin radu-costin Am cumparat acum 5 zile un produs de mecanica pentru masina (cap de bara + bieleta) intre timp m-am decis sa nu le mai montez pe masina pentru ca am gasit un ... (vezi toată discuția)
Am voie sa filmez un angajat al unui magazin fara acordul lui? stf_vlad stf_vlad Buna ziua! Am sa expun pe scurt o intamplare si as vrea un punct de vedere pentru a nu incalca codul civil sau penal. Am fost la un magazin in mall am gasit ... (vezi toată discuția)