avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Imputernicire
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Imputernicire

Buna ziua asi avea nevoie de un model de imputernicire pt eliberarea certificatul dr nastere.Multumesc frumos
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va trebuie procura, nu imputernicire.
Procura o elibereaza un notar.
Contactati un Birou notarial.
Eu sunt plecata din tara si vreau sa fac hartie la socru ca sa poate sa scoate de la primarie certificatul de nastere la ficamea ca nu am timp sa ma duc in tara.Deci ca sa intelegeti mai bine am avut tagada paternitati pt fica mea si acuma trebuie ca sa schimbe numele de familie ca sa poarta numele lui tata ca era pe numele fostului sot si judecatoria o trimis la primarie hartia necesara la primarie o zis ca trebuie o imputernicire pt socru sau mama mea ca sa poate sa dea certificatul de nastere nou fiinca eu nu sant acasa.Multumesc mult pt raspuns
Da, asa cum va spuneam si mai sus, trebuie procura de la dvs. pe care o dati prin notariat, pentru socru.
Adica acea ”hartie” la care faceti referire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tagada paternitate Gabrielalu Gabrielalu Buna ziua.Am avut o relatie cu X pana la inceputul anului 2009.Dupa cateva luni l-am cunoscut pe Y cu care am plecat din tara in februarie 2010. In 2010 am ... (vezi toată discuția)
Ce nume de familie va avea bebelușul SeRoMa SeRoMa Buna ziua, bebelușul meu a fost conceput înainte de pronunțarea divorțului, cei de la primărie au spus ca trebuie sa vina fostul soț sa declare ca nu e ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea unui copil,actiunea de tagada de paternitate si stabilire paternitate si purtare nume roxyy80 roxyy80 :help:Am terminat de nici o saptamana divortul de sot,cu hotarare definitiva si irevocabila.Divortul a fost pus in luna ianuarie,eu fiind in acesta perioada ... (vezi toată discuția)