avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... grupa de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

grupa de munca

pot obtine grupa de munca in conditiile in care locul de munca nu figureaza in CCM ca fiind beneficiar de grupa de munca si sunt fost angajat?
Cel mai recent răspuns: ela15 , utilizator 11:51, 10 Septembrie 2018
Daca nu exista documente in arhiva firmei din care sa rezulte locul de munca/ postul de lucru/ meseria/ functia incadrat(a) in grupa de munca, avizul ITM pentru incadrare in grupa de munca si document intern al firmei prin care sa fiti nominalizat ca beneficiar de grupa de munca, nu puteti primi adeverinta de la firma, ca beneficiar de grupa de munca.
Multumesc mult, d-nule Popa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara.. se poate acorda conform ordinului nr.50/1990 grupa ... prares prares Buna seara.. Se poate acorda conform Ordinului nr.50/1990 grupa a-II-a de muncă unei persoane angajata ca maistru instructor (Grup școlar) în ... (vezi toată discuția)
Grupa a ii a de munca realpl realpl Buna ziua, Am lucrat 18 ani in industria refractara (produse refractare pentru combinatele siderurgice) pe un post de pregatitor-completator (texa auxiliar ... (vezi toată discuția)
Sofer grupa 2 de munca perioada pana in apr 2001 ram24 ram24 Buna ziua, O persoana a lucrat in perioada 1996 - 2018 ca si sofer pe masina mai mare de 10 tone. Poate beneficia de grupa 2 de munca pentru perioada lucrata ... (vezi toată discuția)