avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problema loc de parcare platit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problema loc de parcare platit

Buna ziua,

Am si eu o intrebare, nu stiu daca am postat unde trebuie. Daca puteti va rog sa-mi spuneti, sa zicem ca se da un loc de parcare platit, deci in proprietatea cuiva, cineva vine si parcheaza masina in respectivul loc in repetate randuri, cu totul ca i-a fost adus la cunostiinta faptul ca locul este proprietate privata. Ce se poate face in acest caz, in mod legal
? Si de asemenea, daca masina acelui cuiva sufera daune pe proprietatea altcuiva, ce implica asta? vinovat este cel care a lasat masina acolo, respectiv incalcarea proprietatii, sau cel care a cauzat daune masinii, respectiv vandalism?
In functie de ce acte aveti oana acum puteti face o plangere penala pentru tulburare de posesie.
Ca sa nu faceti drumuri degeaba la politie, intai notificati vecinul, poate se cuminteste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi s-a ocupat locul de parcare (proprietate privata) in parcarea ... Alo2016 Alo2016 Mi s-a ocupat locul de parcare (proprietate privata) in parcarea din subsolul unui complex rezidential. Ce pot face sa nu se mai intample asa ceva? Poate ... (vezi toată discuția)
Ocupare abuziva a unei portiuni dintr-un loc de parcare privat sandu_man sandu_man Buna ziua, Am cumparat de la Dezvoltator un loc de parcare privat intr-un ansamblu rezidential din jud. Ilfov. Locul meu de parcare este delimitat ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare platit dar ocupat abuziv de altcineva flory82 flory82 In urma cu 2 luni am obtinut un loc de parcae de la adp sect 2 dar de atunci nu am reusit nici o singura data sa parchez masina acolo deoarece locul este ... (vezi toată discuția)